Eind Stabilisatie

Eind stabilisatie (of koude stabilisatie) refereert naar de filtratie van bier met als doel het verwijderen van alle bederf micro-organismen voordat het eindproduct verpakt/gebotteld wordt. Er zijn tal van bederforganismen die uit het bier verwijderd dienen te worden om vroegtijdige bederf/smaakverlies van het bier te voorkomen. Meestal gaat het om gist, azijnzuur bacteriën en melkzuur bacteriën. Het niveau van filtratie zal afhangen van de verwachte houdbaarheid van het bier en de gevoeligheid voor bederf van het bier. Voor de meeste grote brouwerijen is de norm over het algemeen 12 maanden houdbaarheid en 0 gist of bacteriën in het eindproduct wanneer het verpakt is.

Parker domnick hunter heeft de BEVPOR filters ontwikkeld om uit te blinken in bierstabilisatie toepassingen. De BEVPOR filters gebruiken polyethersulfon (PES) membranen in 0,45 of 0.65μm en zijn beschikbaar in diverse constructies (wijze van plisseren) dit om aan uw precieze procesvereisten voldoen.

BEVPOR BR
  • 0.8m2 filtratieoppervlakte per 10" filter
  • Uniek voorfilter levert ongeëvenaarde levensduur
  • PES geoptimaliseerde membraanstructuur
BEVPOR PS
  • 0.6m2 PES membraanfilter
BEVPOR PH
  • 0.8m2 hoge gedeelte PES constructie
  • Voorfilter voor maximale doorvoer en levensduur
  • Sterk en robuust
BEVPOR BR Bierfilters beschermen de unieke eigenschappen van uw bier door gist en andere bederforganismen te verwijderen. Hiermee zorgt u voor microbiële stabiliteit tijdens koude stabilisatie.