M-Filter - Hoe verwijder ik gist uit mijn bier?

De meest efficiënte en effectiefste methode om de houdbaarheid van uw bier te verbeteren en gisten te verwijderen.

Samen met haar beste partners biedt M-Filter de belangrijkste procesvoordelen voor brouwers over de hele wereld. De combinatie van een uitgebreide kennis van bier brouwen en de specialisatie op het gebied van filtratie maakt M-Filter uw ideale partner om uw bierbrouwerij te optimaliseren.

Het microbieel stabiliseren van uw bier met de Prepor NG resulteert in een verlengde houdbaarheid van uw bier.

De PREPOR NG kaarsenfilter is gevalideerd op het vangen en tegenhouden van gist. De kaarsfilter is zelfs goed voor het reduceren van overige bederfbacteriën (e.g. lactobacillus brevis) in het bier.

Dankzij de gepatenteerde Optimized Depth Construction van het filter, kan het filter veel meer gist vangen t.o.v. membraanfilters. Het dieptekarakter van het filtermedium zorgt ervoor dat het filter een ongeëvenaard lange standtijd kent. Het robuuste karakter van het filter maakt het filter ook geschikt om te reinigen en desinfecteren met de meest gangbare chemicaliën zoals PAA, NaOH, NaOCl e.d.

Om een idee te geven: een enkele 20” filterkaars kan meer dan 500 hectoliter verwerken bij een flow van 8 hl/h.

Meer weten? Neem contact op met uw filtratiespecialist en ontdek de mogelijkheden.

Gist
  • Significante verlenging van de houdbaarheid van het bier
  • 100% gevalideerde gistretentie
  • Microbieel stabiel bier
  • Onwaarschijnlijk hoog vuilvang capaciteit
  • Proven concept
  • Meest economische methode van separatie van gist
  • Meest effectieve en efficiënte methode
  • Geen invloed op smaakkarakteristieken
  • Volledig sanitair design
  • In-place reinigbaar en desinfecteerbaar met de gangbare chemicaliën
Bierglazen