Olie en Gas

Ruwe olie moet verwerkt worden in een raffinaderij. Het constant doorgaande verwerkingsproces van duizenden vatten ruwe olie per dag vereist een goede filtratie. Deze filtratie moet onder zeer zware omstandigheden betrouwbaar zijn. M-Filter biedt u de juiste filtratieoplossingen om de kosten voor de productie van ruwe olie te reduceren. Daarnaast zijn de oplossingen die M-Filter biedt betrouwbaar voor op de lange termijn. M-Filter werkt samen met de grootste leveranciers van de wereld en samen met onze experts komen zij tot de beste filtratieoplossingen voor uw ruwe olie.

M-Filter maakt gebruik van twee interessante processen om de ruwe olie te filteren. Bij de eerste methode worden het gif en de andere bijtende stoffen, voornamelijk hydrogene sulfide(H2S) en carbon dioxide (CO2), uit de oliestroming verwijderd. De andere methode verwijdert het water om corrosie en bevriezing van de procesuitrusting.

Deze filtratiemethodes worden voornamelijk gebruikt bij een slipstroming en beide filtratieoplossingen zijn de meeste efficiënte manieren om de processen wat betreft ruwe olie zo goed en goedkoop mogelijk te laten filteren.